- 1,5 kg kartofler
- 1 1/2 spsk. olivenolie
- 1/2 spsk. friskkværnet peber
- 1/2 spsk. salt
- 1 1/2 - 2 pk. bacon
- 1/4 dl sennepsfrø (gule)
- 2 dl mayonnaise
- 2 1/2 dl græsk yoghurt
- 1/4 dl æblecidereddike til pande
- 1/4 dl æblecidereddike til marinade
- 1 1/2 bakke cherrytomater
- 1/4 dl finthakkede persille
Spareribs med kartoffelsalat (Amerikansk)
Jeg startede med at sætte ovnen på 225 g. Imens ovnen varmede op, blev kartoflerne skrubbet rene og halveret. Større kartofler halveres yderligere. Kartoflerne lægges i en bradepande og der hældes ca. 1 1/2 spsk. olie over. Krydr med salt og peber. Tilberedes i ovnen i midten i ca. 30 min.
Når de er færdig bagte afkøles de.
Bacon steges sprød på panden og hakkes i mindre stykker. Lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle, for at undgå noget af alt fedtet.
Der kommes sennepsfrø på en pande, sammen med 2 spsk. olie. Læg et låg oven på, og vent til de begynder at poppe. Der tilsættes 1/4 dl eddike og koges i ca 1 min.
Mayonnaise, eddiken, yoghurt og persille røres sammen, og tomaterne halveres. Kartoflerne blandes sammen med bacon, dressing, tomater og sennepsfrø.
Spareribsene blev blot købt ved den lokale slagter hvor han have nogle der allerede var marinade på 🙂
Spareribsene koges først i 15-20 min, hvorefter de kommes i ovnen i 30 min.
Hvis du har lyst til at prøve noget (måske nyt) og lækkert, så prøv vores spareribs med kartoffelsalat.
Det blev altså ikke til så mange billeder i denne omgang – Vi havde været på stranden hele dagen og skulle bare hjem og have noget at spise 🙂