- 3 Torskehaler
- 6-9 kartofler
- Rugmel
- Rasp
- Granatæble
- Salat
- Para nødder
- Vindruer søde
- Citron
- Asparges
- Tomater
Stegte torskehaler med lækker sommersalat
Stegte torskehaler: Start med at skrælle de kartofler du skal bruge, og sæt dem over.
Tag et stykke staniol og fordel noget rasp eller rugmel ud over staniolet, og vend dine torskehaler en efter en, så de er marineret over det hele.
Læg dem derefter på en opvarmet pande, hvor smøren er brunet, og steg dem ca en 4 min. på hver side. For at tjekket om de er helt færdige, kan du lige prikke i dem med en gaffel, hvis gaflen slipper med det samme, er de færdige.
Imens torskehalerne steger, gør du nogle grønne asparges og tomater klar, og ligger dem på en pande (evt. med lidt olie) og steger dem. Men ikke for lang tid.
Pil et granatæble, læg evt de små granat bær i lidt vand, det opløser resten af skallen, hvis ikke den er til at få af. Ta nogle salat blade og læg dem på en tallerken, pynt med granatæbel, hakkede para nødder og halverede søde mørke druer.
Maden er nu klar til at blive serveret, tag evt. en skive citron til fisken og en smørklat. Stegte torskehaler smager fantastisk, og er en rigtig lækker og frisk ret, uden ben i 🙂