- 100g bacon
- 600g oksekød i tern
- 2 løg
- 1 spsk paprika
- 2 tsk timian
- 3 laurabærblade
- ca en halv liter hvidvin
- 7 chaminong
- 1/2 liter fløde
- 2 okseboliong terning
- salt og peber
- persille
En lækker stroganoff gryderet
Stroganoff gryderet står der på menuen i dag!
Start med at Brune bacon i en gryde og derefter læg dem tilside. Brun kødet og løgene i samme gryde med lidt fedt stof. Kom baconen tilbage i gryden og tilføj paprika, salt, peber og timian. Kom hvidvin over kødet så det lige dækker ingredienserne. Tilføj laurbærblade og bouillonterning til retten.
Lad det simre i 1 1/2 times tid ved svag varme. Rens svampene og skær dem i stykker, tilføj dem i gryden sammen med fløden og lad retten simre i yderligere 1/2 time eller til kødet er mørt og falder fra hinanden.
Retten kan nydes med ris, brød eller kartofler. Vi valgte at lave kartoffelmos til retten, det passer rigtig godt sammen.
Hvis du vil prøve en af vores andre gryderetter så prøv vores afrikanske gryderet her