- Torskefilet (Ca. 200 gr. pr. person)
- Ca. 1/3 flaske hvidvin
- Tomater 300 gr.
- Persille
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Torskefilet i folie
Det er sommer, vi skal have lækker fisk og det skal laves på grillen.
Var forbi fiskemanden i weekenden og han havde lækre torskefileter på tilbud, så det blev dagens aftensmad.
Skyl persillen og hak den fint. Tomaterne skæres i fine skiver.
Lav en “kano” af sølvpapir. I denne ligges der et lag tomater fisken kan ligges på samt noget persille. Giv det lidt salt og peber i bunden. Lig så fisken oven på og lav igen et lag med persille, salt og peber samt tomater til at slutte af på.
Det er vigtigt at pakken kan holde på væsken der skal i, så brug evt. 2 lag sølvpapir. Hæld ca. 1½-2 dl hvidvin ned til fisken og tilsæt et par spsk. olivenolie. Pakken skal nu lukkes, og så er den klar til grillen.
Vi gav ca. fisken små 10 minutter på grillen hvorefter den var klar til servering.
Denne opskrift er super lækker synes jeg, normalt er jeg faktisk ikke den store torskespiser, men dette smagte simpelthen fænomenalt. 🙂
Ps. det færdige produkt er altså ikke så pænt, men smagen er som sagt fænomenal.