2 Servings ~ 25 minutes
  • 2 tunbøffer af 150-200 g
  • 250-300 g pasta
  • 1 citron
  • bønnespirer
  • forårsløg
  • broccoli
  • champignon
  • 300-400 g grøntsager, bland det som du bedst kan lide ;)
Opskrift:

 Tunbøffer på grill

Bring noget vand i kog, tilsæt pasta og evt. en bouillon terning, det giver en god smag. Når pastaen er færdig hælder du vandet fra og stiller pastaen under låg, så den holdes varm.

Grøntsagerne kommes på en opvarmet pande med lidt olie, til de er møre. Rør ofte, da de ikke skal steges brune. Når grøntsagerne er ved at være færdige, tilsætter du bønnespirerne, da de kun skal ha ganske lidt.

Bøfferne kommes på en grill, og grilles i 2-3 min. på hver side.

Tunbøffer på grill - Pastaen bliver kogt i bouillon

Pastaen bliver kogt i bouillon

Tunbøffer på grill - Tunbøfferne er klar til grillen

Klar til grillen

 

Husk at smør grillen godt med olie inden tunbøffer kommes på, så de ikke hænger fast.
Tunbøffer smager fantastisk, og jeg tror de fleste kan lide dem, og de der ikke er så vilde med fisk, da de faktisk smager lidt mere som en rigtig god bøf, end fisk 🙂

Når tunbøfferne er færdige, serveres de med grøntsagerne, pastaen og en skive citron.