- 2 spsk jordnøddeolie
- 300 g. oksekød i strimler
- 1 rød peberfrugt i strimler
- 150 g. broccoli, i små buketter
- 1 squash/courgette i tynde strimler
- 150 g. friske bønnespirer
- 1 håndfuld friske snittede koriander
- Frisk pasta, som tilbehør
Wok med oksekød
Start med at varme olien op i en wok, når den er godt varm, tilsætter du kødet og lynsteger det, til kødet er brunet overalt. Drys med salt og peber.
Tilsæt de grøntsager du har valgt at bruge, i dette tilfælde ( squash, rød peber og broccoli) og lidt madlavnings fløde. Lad det stege videre i 3-4 min. eller til grøntsagerne er møre. (Hvis du gerne vil have dine broccoli bliver lidt mere møre, så tilsæt dem et par minutter før de andre grøntsager, da de er lidt længere om at blive møre. ) Vær forsigtig med madlavnings fløden, da der ikke skal særlig meget i. Det er ikke meningen der skal være en decideret sovs.
Til sidst kommes de friske koriander, bønnespirer og den færdige pasta i wokken, og det blandes godt sammen.
I det du tilsætter madlavnings fløden i wokken, hvor kødet har stået og steget, gir i sig selv en rigtig god smag, så det burde ikke være nødvendigt at tilsætte noget bouillon. Hvis du stadig ikke syntes det smager af nok, så tilsæt evt. en halv klar bouillon terning, men vær forsigtig med dette, da smagen hurtig kan blive for kraftig.