Laks med ris

Portioner 4
Tilberedningstid 30 minutter

Ingredienser

  • - Laks ( 4 personer )
  • - 1/2 L fløde
  • - Asparges (efter behov)
  • - Tomater ( 4-5 stk )
  • - 1 løg
  • - 2 Gulerødder
  • - 1 porre
  • - 4 stk champignon
  • - 1/2 Citron

Laks med ris og grøntsager

I vores lille familie elsker vi fisk og især laks, så derfor eksperimentere vi en del. Men denne gang endte det bedre end bare godt 🙂

Start med at hakke alle dine grøntsager i mindre tern og svits the hele på panden, dog ikke for længe, for det skal stadigvæk være lidt bid i grøntsagerne.
Hæld fløden i en gryde sammen med salt og peber og smelt din grønsagsbouillon i fløden.

Smid din laks ned i et ildfast fad og tildæk det med flødesovsen og tilføj grøntsagerne til sidst og pres citronen over det hele. Bag det i en forvarmet ovn på 200grader i 25min.
Nyd retten med ris eller kartofler.

Udvalgte grøntsager
Udvalgte grøntsager
grønt
Stegte grøntsager
fløde
Flødeblandingen
lakseret
Retten er klar til at komme i ovnen

laks_med_grønt

laks
Den færdige ret – Laks med grønt

Hvis du hellere vil have fiskefrikadeller så findes de her

Kommetarer

Hvad synes du om denne opskrift? Skriv dine kommentarer.

Om kokken:

Andre opskrifter