Tag: chokolade
Hjemmelavet chokoladeis med After Eight
Chokoladeis med After Eight Der er flere der har efterspurgt opskrifter på is. Så det var på tide vi gik i gang med dette 🙂 Tror desværre bare det kunne blive en dårlig afhængighed. Er du vimmer det smager godt 😉 Step 1. Pisk æg og sukker luftigt og hvidt i en skål. Step 2. […]
Læs mereNutella crem til chokoladekage
Crem til Chokoladekage Hvem elsker ikke Nutella. Stik snuden ned i bøtten og duften er himmelsk synes jeg 🙂 Jeg er en af dem der kan finde på at tage Nutella på en ske og spise det rent! Jeg putter smør under min Nutellamad så man ikke kan se hvad der er øverst og nederst […]
Læs mereVanilje muffins
Vanilje muffins Du starter med at piske sukker og margarine sammen i en skål, indtil det er hvidt. Derefter tilsætter du æggene et af gangen, og pisker godt efter hvert æg. Bagepulver, vaniljesukker og mel tilsættes, og dejen piskes grundigt sammen. Jeg har også valgt at tage hakkede chokolade i mine 🙂 Bages i […]
Læs mereMors chokoladekage
Chokoladekage som mor laver den Jeg har fået opskriften af min mor. Synes aldrig jeg har haft held med en rigtig god chokoladekage der er svampet og som kan holde sig svampet i lang tid. Men nu ramte jeg rigtigt og denne opskrift fik jeg som sagt af min mor og den er perfekt – […]
Læs mereSandkage med chokolade stykker
En lækker sandkage med chokolade stykker Start med at piske smør og sukker sammen ( det skal være blødt smør og ikke smeltet ) til det smuldre. Tilføj ægene en efter en mens du stadigvæk pisker i dejen. Fortsæt til du får en let og luftig masse. Du tilføjer mel sammen med bagpulver og vaniljesukker […]
Læs mereRoulade med fersken, creme og chokolade
Roulade med fersken, creme og chokolade Pisk æg og sukker til en hvid masse. Vend mel samt bagepulver i æggesnapsen. Dejen hældes på en bageplade hvor der er bagepapir på. Bag kagen i ca. 5 minutter på 225. OBS: Hold øje da den hurtigt brænder på. Vend kagen ud på et stykke bagepapir med f.eks. […]
Læs mereHjemmelavet bounty chokolade
Hjemmelavet bounty chokolade En lækker lille hapser til weekenden Bland kokosmel, kokosflager, salt og kondenserert mælk sammen i en skål. Form kokosen til små hapser som du nu synes det passer dig. Jeg lavde både den klassiske bounty form og nogle runde kugler. Stil dem i køleskabet i 1-2 timer eller hvor lang tid du […]
Læs mereMakroner med chokoladecreme
Makroner med chokoladecreme Makroner med chokoladecrem. En lille hurtig dessert til kaffen. Jeg starter med at lave cremen da den skal køle ned i køleskabet. Bræk halvdelen af chokoladen i en skål 0g. Varm fløden op til kogepunktet og hæld fløden over chokoladen pisk let til den en blank masse, stil den så på køl. […]
Læs mereChokoladeroulade
Chokoladeroulade Prøv denne lækre chokoladeroulade, den er nem at lave, den smager fantastisk og så ligger den let i maven, hvor jeg tit syntes at en roulade ligger ret tungt. Det du skal gøre er, tænd ovnen så den står på 200 g. (ikke varmluft), så den er varm når kagen skal ind. Tag en […]
Læs mereChokolademousse med hvid og mørk chokolade
Fremgangsmåde for Chokolademousse med hvid og mørk chokolade. Denne opskrift kan både bruges til at lave en ren chokolademousse, eller min yndlings en blandet hvor der både er en del med lys chokolade og en med mørk. Jeg synes det giver denne dessert et ekstra pift, og flot ser det i hvert fald ud. Jeg […]
Læs mere