Oksemørbrad med svampe og parmaskinke

oksemørbrad med champignon Oksemørbrad på en hverdag … Okay lidt luksus skal man have en gang imellem. Start med at hakke champignon og rest dem på en tør pande til væden næsten er fordampet. Rens mørbraden for sener og skær en dyb rille i kødet på langs og krydre godt med salt og peber på alle […]

Læs mere

Kartoffellasagne

Hvem siger at lasagne altid skal være med lasagneplader? Kartoffellasagne er en ret jeg har fået ved min onkel og moster da jeg var barn. Hver gang jeg var på besøg ønskede jeg denne ret. Nu vil jeg selv prøve at lave retten. Start med at svitse løg og kød i lidt olie. Skræl gulerødderne, […]

Læs mere

Nakkekam med chorizo

Nakkekam med chorizo Så er vi i gang med endnu en kødret som er krydret med rosmarin. Retten indeholder meget få ingredienser men dette er ikke vigtigt for at få en smagfuld ret. Det handler om at frembringe smagen i kødet. Du skal starte med at skære dine chorizo i stifter og læg dem i […]

Læs mere

Sammenkogt ret svinekød og vilde ris

Sammenkogt med vilde ris Prøv denne nemme og lækre sammenkogte ret med vilde ris. Den har en rigtig god smag, og hvis man har børn, ville den sikkert være et hit 😉 Start med at sætte de vilde ris over, da de skal have lidt tid, og efterfølgende trække lidt. Når du har gjort det, […]

Læs mere

Verdens bedste culottesteg

Verdens bedste måde at stege sin culottesteg på Det var meningen at vores culottesteg skulle på grillen, men da vejret ikke var med os, så valgte vi at stege den i ovnen, men det blev os perfekt 🙂 Vores steg vejede henholdsvis 1,3 -1,5 kg. Du starte med at vende din culottesteg på ryggen og […]

Læs mere

Ghormeh Zabzi

Ghormeh Sabzi – Traditionel persisk ret Fremgangsmåde: Løgene hakkes fint og svitses i olien. Herefter tilsættes salt, peber og gurkemeje. Efter du har skåret lammekødet i små stykker så tilsættes det i gryden. Når du har svitset kødet tilsætter du 1,5 liter vand sammen med bønnerne og det tørrede lime. (Hvis du vil have den […]

Læs mere