Tag: kylling
Citron kylling
Dejlig sprød citron kylling Start med at forvarme ovnen til 235 grader. Skyl citronen, riv skallen af og lig det til side, skær efterfølgende citronen i både. Skyl persillen og pil og skær skalotteløgene, kom det hele ind i kyllingen luk den til med madpinde. Smør kyllingen godt ind i en god oliven olie og […]
Læs mereKylling fra Bali
Kylling fra Bali Denne opskrift er en opskrift jeg har fået af en bekendt fra Bali af, og da jeg læste opskriften må jeg indrømme at jeg syntes det lød som en lidt mærkelig sammensætning af ingredienser og så kylling. Men jeg prøvede at lave retten, og syntes faktisk rigtig godt om den. Fremgangsmåde Start […]
Læs mereKylling i baconsvøb
Kylling i baconsvøb Hvis du mangler inspiration til en ny lækker kyllingeret, så kunne det her være et rigtig godt bud. Du starter med at vende kyllingefileterne i noget presset hvidløg. Fordel baconen på et skærebræt og smør et godt lag pikant ost på baconen. Når det er gjort, tager du baconen og ruller den […]
Læs mereKylling med lime og honning
Kylling med lime og honning Læg kyllingebrysterne i et stegefad, det skal ikke fylde meget mere end kyllingerne gør. Riv skrællen af en usprøjtet lime ned i en skål, pres saften ud af limen bagefter ned i samme skål, sammen med olie, honning, timian og evt. hvidløg. Rør det godt sammen. Blandingen hældes over kyllingen […]
Læs mereKylling i karry med pasta
Kylling i karry med pasta er en lækker og nem ret at lave, og de fleste kan lide den, men hvis du vil gøre den lidt ekstra lækker, skal du tage at koge en helt kylling, og bruge den deri. Det gør retten lidt ekstra lækker. 🙂 Kog en hel kylling i ca 2 timer, […]
Læs mereKylling med parmaskinke og basilikum
Kylling med parmaskinke og basilikum Mangler du noget nyt at prøve kræfter med, så prøv kylling med parmaskinke og basilikum. Retten er nem og velsmagende. 🙂 Drys salt og peber på kyllingestykkerne, dæk oversiden med basilikumblade, og pak dem ind i parmaskinke, luk evt. med en trætandstik, eller kødnål. Brun dem i lidt olie på […]
Læs mereKylling i grøn chili, mynte og koriander
Kylling i grøn chilli, mynte og koriander Start med at lave en pasta af koriander, spinat, ingefær, hvidløg, mynte, citronsaft og tilføj 1/2 tsk salt. Put det hele i en blender og blend det godt og tilsæt lidt vand efter behov. Når du er færdig stil den grønne pasta til side. Smid olien i en […]
Læs mereAfrikansk kyllingegryde
Afrikansk kyllingegryde Er du klar til en anderledes ret så prøv kræfter med Afrikansk kyllingegryde. Vend kyllingestykkerne i mel, og brun dem i en gryde i olie og margarine. Tag dem op når de er brunede af. Derefter svitses løg, hvidløg, chili, kardemomme og kanel i gryden, læg derefter kyllingestykkerne tilbage i gryden og hæld, […]
Læs mereForårsruller (sunde)
Opskrift for Forårsruller (sunde) Hvis du gerne vil have noget lækkert mad, men som stadig er sundt, skulle du prøve disse lækre forårsruller af rispapir. (Rispapiret kan købes i bl.a. Salling, ellers hos e-deli, se mere her.) Det gode ved disse forårsruller er, at du kan putte stort set alt hvad du vil i af […]
Læs mereFesenjon – Persisk gryderet
Fesenjon – Iransk gryderet med kylling Fesenjon er en iransk ret som er nem at lave. Fremgangsmåde: Løgene hakkes og svitses i olien. Kyllingen parteres og svitses også sammen med løgene. ( Sørg for at fjerne alt skind fra kyllingen ) Når kødet har fået en brunlig farve tilsættes der 3 glas vand og saltet […]
Læs mere