Bagte rodfrugter og safran kylling

Bagte rodfrugter og safran kylling Kylling marinade: Skær dine kyllingefilet i mindre stykker og smid dem i en skål sammen med olie, safran og løg. Rør rundt og tilsæt Vegata krydderi. (Jo længere kyllingen er i marinaden, jo bedre og mere kraftig smag). Fordel kyllingen på et spyd sammen med peberfrugt, løg, chorizopølse. Bag dem […]

Læs mere

Char Siu (Kinesisk Marineret Nakkefilet)

Vi har kastet os lidt ud i det asiatiske køkken denne gang, da vi synes at det mangler lidt herinde, og vi valgt at lave os en yderst velsmagende ret kaldet “Char Siu”, som er en kinesisk marineret nakkefilet. Den er simpel og nem at lave – de fleste af ingredienserne kan man købe i et […]

Læs mere

Kylling fra Bali

Kylling fra Bali Denne opskrift er en opskrift jeg har fået af en bekendt fra Bali af, og da jeg læste opskriften må jeg indrømme at jeg syntes det lød som en lidt mærkelig sammensætning af ingredienser og så kylling. Men jeg prøvede at lave retten, og syntes faktisk rigtig godt om den. Fremgangsmåde Start […]

Læs mere

Kylling med lime og honning

Kylling med lime og honning Læg kyllingebrysterne i et stegefad, det skal ikke fylde meget mere end kyllingerne gør. Riv skrællen af en usprøjtet lime ned i en skål, pres saften ud af limen bagefter ned i samme skål, sammen med olie, honning, timian og evt. hvidløg. Rør det godt sammen. Blandingen hældes over kyllingen […]

Læs mere