Havregrødspandekager med banan

Har før lavet havregrøds pandekager dog denne gang kom jeg en moden banan i og det gjorde dem bare endnu bedre. Husk bananen skal være moden så er der mest banan smag i og er din havregrød tynd kan der tilføjes lidt mel eller havregryn. Den “gamle” havregrød blandes med æg, vanilje sukker, salt og […]

Læs mere

Store hjemmelavede boller

Store boller Denne opskrift er altid et hit og du kan bruge dejen til kanelsnegle eller brunsviger. Her er 7 simple steps til vellykkede boller 🙂 1. Smelt smørret i en gryde. 2. Lun mælken i en anden gryde og opløs gæren i mælken. 3. Kom mel, sukker og salt i en stor skål, efterfølgende […]

Læs mere

Vanilje muffins

Vanilje muffins Du starter med at piske sukker og margarine sammen i en skål, indtil det er hvidt. Derefter tilsætter du æggene et af gangen, og pisker godt efter hvert æg. Bagepulver, vaniljesukker og mel tilsættes, og dejen piskes grundigt sammen. Jeg har også valgt at tage hakkede chokolade i mine 🙂   Bages i […]

Læs mere