Tag: ris
Char Siu (Kinesisk Marineret Nakkefilet)
Vi har kastet os lidt ud i det asiatiske køkken denne gang, da vi synes at det mangler lidt herinde, og vi valgt at lave os en yderst velsmagende ret kaldet “Char Siu”, som er en kinesisk marineret nakkefilet. Den er simpel og nem at lave – de fleste af ingredienserne kan man købe i et […]
Læs mereRisotto med svampe – En ret du sent vil glemme!
Risotto med svampe og parmesan Risotto er en ret jeg har gået og tænkt på i mange år .. uden at have fået taget mig sammen til at smage det eller forsøge at lave det selv. Nu er jeg kommet mere end godt i gang – Og det er blevet en af mine favorit retter. […]
Læs mereDansk indisk gryderet
Indisk gryderet ala Dansk version Mine to brødre kom på besøg og de elsker indisk. så selvfølgelig måtte store søster diske op med deres livret. Jeg kalder det dansk indisk da jeg har taget udgangs punkt i indisk og tilføjet lidt dansk. Altså indisk på min egen måde. Start med at skære løg og kål. […]
Læs mereKylling i baconsvøb
Kylling i baconsvøb Hvis du mangler inspiration til en ny lækker kyllingeret, så kunne det her være et rigtig godt bud. Du starter med at vende kyllingefileterne i noget presset hvidløg. Fordel baconen på et skærebræt og smør et godt lag pikant ost på baconen. Når det er gjort, tager du baconen og ruller den […]
Læs mereSammenkogt ret svinekød og vilde ris
Sammenkogt med vilde ris Prøv denne nemme og lækre sammenkogte ret med vilde ris. Den har en rigtig god smag, og hvis man har børn, ville den sikkert være et hit 😉 Start med at sætte de vilde ris over, da de skal have lidt tid, og efterfølgende trække lidt. Når du har gjort det, […]
Læs mereIndisk lammegryde
Indisk lammegryde Læg kødet i en skål og tilsæt salt og hvidvinseddike eller rødvinseddike stil det til side. Varm olien op i gryde tilsæt kanel, kardemomme og neliker og svits i 1 min. Tilsæt løg, gulerøder og chile og svits det yderligere, sørg for at løgene ikke bliver brune. Herefter tilsætter du ingefør, hvidløg ( […]
Læs mere