Tag: smør
Julekonfekt
Julekonfekt Havregrynskugler: Før du går i gang med at lave havregrynskugler, skal du huske at tage margarinen ud så den bliver blød. Bland alle ingredienserne sammen, og ælt det godt sammen, stil det derefter på køl. Lad det stå et par timer, og rul derefter en masse små kugler. De skal stå på køl 🙂 Marcipan bomber: Start […]
Læs mereCrêpes med jordbær og rabarber
Crêpes med jordbær og rabarber Prøv denne dejlige friske dessert, den er super nem at lave, selv for de uøvede. Smelt smørret. Mælk, mel og appelsinsaft piskes til klumperne er væk. Æggeblommer, den smeltede smør og jordbærsaften tilsættes. Pisk det så det har en ensartet masse. Du skal bruge en lille stegepande når du laver […]
Læs mereLaksefarseret rødtungefilet med limesauce
Laksefarseret rødtungefilet med limesauce Hvis du er til fisk, skulle du tage at prøve denne spændende ret. Den er super frisk og lækker og med masser af smag. Sæt ovnen på 200 g alm. ovn. Laks og den røgede laks groft hakkes, og der tilsættes salt. Æg, lidt peber og fløde piskes sammen i en […]
Læs mereCitron muffins
Citron muffins Prøv vores lækre citron muffins. Vi har lavet nogle med blåbær, andre med revet chokolade og så er der dem med revet citron. Og de blev alle rigtige lækre. De er friske i smagen men stadig “svampede”. 🙂 Opskriften er ganske nem og hurtig- du starter med at piske smør og sukker godt […]
Læs mereOreo Cupcakes – Som sendt fra himlen.
Oreo Cupcakes Prøv disse lækre Oreo cupcakes med Oreo frosting. De er vildt lækre, og hvor sådan noget frosting tit kan blive for sødt og klamt, er denne her altså en man bare kan blive ved med at spise af 🙂 Den er ganske simpel, det eneste der kiksede lidt var da jeg ville sprøjte frostingen […]
Læs mereBagte kartofler med fyld
Bagte kartofler med fyld er altså virkelig et hit og burde prøves. Tag nogle store bagekartofler (hjemme hos os spiser vi altid mere når det er disse her vi laver) og pak dem ind i noget sølvpapir og sæt dem i ovnen. Det er jo forskelligt hvor lang tid sådan nogle skal have, da størrelsen […]
Læs mereHønsesuppe med kød- og melboller
Kyllingefond: Når du skal lave din egen fond, er det vigtigt du har en stor gryde, da det kommer til at fylde meget. Jeg startede med at klargøre alle de ingredienser som jeg skulle have i, det vil sige, løg, persille, timian kviste, hele peberkorn, kylling, bladselleri, gulerødder, laurbærblade og porrer. Da ingredienserne var kommet […]
Læs mereBagte ferskner
Bagte ferskner Bagte ferskner: Du tager nogle halverede ferskner, evt. dem på dåse, de er rigtig gode til denne dessert, og lægger dem i et ildfast fad. Læg dem så den flade ende vender op ad, og der hvor kernen plejer at være, lægger du en smørklat, drysser puddersukker oven på, og til sidst kommes […]
Læs mereFarfalle med kylling
Tilberedning af Farfalle med kylling: Tag en stor gryde med letsaltet vand og bring det i kog. Kom broccolien i det kogende vand, og kog det i et par minutter. Gem vandet, da det skal gemmes til at koge pastaen i. Steg kyllingen ved middel varme, og tilsæt chiliflager og krydderier, put hvidløgene, peberfrugterne og […]
Læs mere