Smuldredej med rabarber og hindbær

Smuldredej med rabarber og hindbær

Start med at skylle /rense rabarberne skær dem i passende stykker og kom dem i et fad – Tilsæt sukker og bag dem i ovnen på 150grader i 20 min.

Sukker med rabarber
Sukker med rabarber

Imens laver du crumbel – Bland groft hakkede mandler sammen med mel, vaniljesukker, sukker, marcipan, smør, havregryn, mysli og bland det sammen til en ensformigt masse.

Himbær-crumble-dej
Hindbær-crumble-dej

Tag rabarberne ud og kom hindbær ovenpå og derefter crumbledejen i klumper.

himbær-crumble-rabarber
Hindbær-crumble-rabarber
Dæk tærten med crumble
Dæk tærten med crumble

Bag kagen i yderligere 30 min ved 180 grader. Spis hele herligheden sammen med vanilleis eller cremefraiche.

Smuldredej/crumble kan laves på mange forskellige måder. Næste gang vil jeg lave en med æbler og kanel og et lag af smuldredej uden havregryn, men med dobbelt mysli – Så hold øje med siden 🙂

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *