Fyldte svampe (Portobello med brie, chili & bacon)

Portobello svampe - Med brieost, chili og bacon

Fyldte svampe (Portobello med brie, chili & bacon)

Dette er en lille sideret eller snack som passer godt som tilbehør til det meste kød.
De er super nemme at lave og smager rigtig godt – Lad os komme i gang.
Der skal påregnes ca. 2 store svampe pr mand som sideret – De svinder jo lidt ind efter en tur i ovnen.
Start med at skylle svampene og fjerne stilken – Så er der mere plads til fyldet 🙂
Brien hakkes i fine stykker (Du kan sagtens bruge andet ost en brie – Jeg valgte det fordi jeg synes det har en god smag!) og chilien ligeså. Jeg brugte en habanero chili … bruger du denne så vær varsom med mængden, den er rigtig stærk.

Skyllede portobellosvampe
Skyllede portobellosvampe
Portobello svampe, brie og chili
Portobello svampe, brie og chili

Den hakkede brie puttes i svampene med lidt chili – Til sidst sluttes der af med et par sammenrullede stykker bacon.

Portobello svampe med hakket brie og chili
Portobello svampe med hakket brie og chili
Portobello svampe med hakket brie og chili og et par stykker bacon
Portobello svampe med hakket brie og chili og et par stykker bacon

Svampene bages indtil baconen er gyldenbrun – Det tager ca. 15-20 minutter ved 200 grader.
Serveres straks efter de er kommet ud af ovnen – Og jeg lover dig for de nok skal blive taget godt imod. 🙂

Fyldte svampe - Portobello svampe med brie, chili og bacon
Fyldte svampe – Portobello svampe med brie, chili og bacon
En lækker lille snack - fyldte svampe - Portobello
En lækker lille snack – fyldte svampe – Portobello

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *