Hjemmelavet kyllinge leverpostej

Kyllinge leverpostej med masser af smag

Efter flere henvendelser på kyllinge leverpostej så var det på tid at vi gik i gang med dette 🙂 Opskriften er utrolig nem at lave og det smager fantastisk.
Så her kommer opskriften.

Start med at skrælle kartoflerne og kog dem møre, så de kan moses med en gaffel. Du kan vælge enten at hakke leveren fint eller smid det i en blender så det bliver til mos. Smid det over i en skål og tilføje løg samt hvidløg som os har været en tur igennem en blender. Hæld det hele i skål sammen med æg og salt, peber og fløde og rør godt rundt i det hele. Fordel massen i flere forskellige smurte skåle og steg det i en forvarmet ovn i ca. 35min på 200gr. Hvis man ønsker ekstra smag kan man tilføje lidt timian.

– Vi beklager billederne blev ikke så gode denne gang.

Kyllinge lever (mos)
Kyllinge lever (mos)
Til kartoflerne og løg
Til kartoflerne og løg
Fordel leverposteg i små skåle
Fordel leverpostej i små skåle

 

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *