Farsbrød med sprødt bacon

Portioner 2-4
Tilberedningstid 1 time 20 minutter

Ingredienser

  • 500g oksekød
  • 1 æg
  • 1dl mælk
  • 2-3 spsk mel
  • 1 bøtte fetaost med olie
  • 1 tsk salt
  • lidt peber
  • 1 fed hvidløg
  • 3 modne tomater
  • 1 bund persille
  • 3 fårsløg
  • 1 pakke bacon

Farsbrød er virkelig blevet et hit hjemme hos os specielt min datter Isabella er helt vild med det og jeg får en god samvittighed for, så får hun nogle grøntsager /grønt ned samtidig.

Start med at komme fars i en skål tilsæt fetaost, hvidløg, æg, mælk, mel, salt og peber. Ælt det godt og mas fetaen ind i farsen. Hak tomaterne, persille og fårsløg. Mas farsen ud i en firkant og drys tomat, persille og løg ud over  og derefter skal den rulles sammen og tilslut skal der vikles bacon rundt om farsen.

Bag farsbrødet i ovnen i 50-60 min ved 200 grader. Vi fik nye kartofler med bønner som lige blev svitset på panden og most avokado samt hytteost .

Kødet sammen med æg
Kødet sammen med æg
Rul kødet ud og tilføj ingredienserne
Rul kødet ud og tilføj ingredienserne
Nu med bacon
Nu med bacon
Mums- klar til spisning
Mums- klar til spisning
farsbrød med bacon
farsbrød med bacon

Kommetarer

Hvad synes du om denne opskrift? Skriv dine kommentarer.

Om kokken:

Andre opskrifter