Karbonader paneret med flæskesvær (dobbelt op på gris)

Portioner 2 - 4
Tilberedningstid 30 minutter

Ingredienser

  • 550g svinekød
  • ca. 1/2 pose flæskesvær
  • 1 lille tsk salt og peber
  • 1 æg
  • tilbehør
  • blandet rodfrugter og brun sovs.

Karbonader paneret med flæskesvær!

Jeg ved det lyder skørt, men det smager super godt og hvis man nogen sinde skal prøve det, er årstiden ikke bedre end nu, hvor slanke kure og sund mad først starter i januar.

Form kødet til 5 karbonader og pisk æg sammen i en dyb tallerken. Blend flæskesvær fint og tilføj salt og peber i flæskesvær raspen. Vend karbonaderne i æg og derefter i rasp. Kom smør og olie på en pande, steg karbonaderne ved jævn varme i ca. 5 min. alt efter tykkelse. Vi fik  rodfrugter som tilbehør med en god brun sovs. Det skal prøves… 🙂

Flæskerasp af 1/2 pose flæskesvær
Flæskerasp af 1/2 pose flæskesvær
Flæskeraps og pisket æg
Flæskeraps og pisket æg
Dobbelt op på gris. Karbonader paneret med flæskesværs raps
Dobbelt op på gris. Paneret med flæskesværs raps
De færdige karbonader (dobbelt op på gris)
Snart tid til aftensmad(dobbelt op på gris)
Karbonader paneret med flæskesvær
Karbonader paneret med flæskesvær

 

 

 

 

 

 

Kommetarer

Hvad synes du om denne opskrift? Skriv dine kommentarer.

Om kokken:

Andre opskrifter