Chokoladekage (sukker-og glutenfri)

Portioner 8
Tilberedningstid 1 time

Ingredienser

  • 300g dadler
  • 200g mandler eller hasselnødder
  • 3 spsk. ren kakaopulver
  • 75g kokosolie
  • 2 modne bananer
  • 1 tsk vanilie sukker
  • 2 tsk kanel
  • 1/2 knsp. salt
  • 6 æg

Lækker Chokoladekage ( Sukker og glutenfri )

Denne kage er nok den nemmeste i verden at lave! Du skal starte med at tage dadlerne og fjerne stenene.
Kom alle ingredienserne i foodprocessoren og kør dejen til en jævn masse. Beklæd en rund rund form med bagepapir og herefter fordel dejen i formen. Bag ved 175 grader i ca. 40 minutter.

Tips : Hvis man vil gøre den usund tænker jeg en god mørk chokolade 70 % vil gøre underværker i denne kage, enten i dejen eller som hakket  stykker oven på mens den er lun.
En ekstra banan kunne også være lækkert i dejen. Personligt elsker jeg kager som indeholder bananer.

Lækker Chokoladekage ( Sukker og glutenfri ) Ønsker du en sund og lækker chokoladekage? som ikke indeholder sukker og er 100% glutenfri. Prøv denne opskrift og du vil med garanti ikke blive skuffet. Chokoladekagen er nem at lave og tager ingen tid.

Dadlerne kan købes hos Eliksirshop her

Kommetarer

Hvad synes du om denne opskrift? Skriv dine kommentarer.

Om kokken:

Andre opskrifter