Laks med ris

Laks med ris og grøntsager I vores lille familie elsker vi fisk og især laks, så derfor eksperimentere vi en del. Men denne gang endte det bedre end bare godt 🙂 Start med at hakke alle dine grøntsager i mindre tern og svits the hele på panden, dog ikke for længe, for det skal stadigvæk […]

Læs mere

Løgringe-bacon og asparges bacon wrap

Snack til tapas bordet Der skal ikke meget til at før et tapas bord bliver fantastisk…Her er en lille nem opskrift på lækkert snack til aftensmaden eller til tapas bordet. Start med at skylle dine asparges og knæk det nederste af efterfølgende. Du skal vikle et stykke bacon om 2 stk asparges. Skræl løget og […]

Læs mere

Asparges suppe

Jeg ville en dag prøve at lave noget som jeg aldrig havde prøvet eller smagt før, og da det i forvejen var ret koldt uden for, og min kæreste lagde hjemme med feber og ondt i halsen, tænkte jeg det skulle være en suppe. Da vi begge er ret vilde med asparges, tænkte jeg at […]

Læs mere

Poussiner med fyld

Poussiner med fyld Hvis du har lyst til at prøve noget lidt andet, end det man får så ofte, så prøv poussiner med fyld. Til 2 personer skal du bruge, to poussiner, en gul peber, en rød snack peber, fire grønne asparges, 2 små kinesiske hvidløg, fire champignoner, 1 forårsløg og en håndfuld persille. Hak […]

Læs mere

Aspargestærte med skinke

Aspargestærte med skinke Rør gæren ud i vand og olivenolie. Tilsæt mel og salt. Del dejen i 4 stykker og rul dem som pizza bunde og læg dem på bageplader. Balancer aspargesene i kogende vand i 2-3 minutter, lad dem dryppe af i en sigte. Læg skinke og asparges på bundene. Bland æg og skyr […]

Læs mere

Stegte torskehaler med lækker sommersalat

Stegte torskehaler med lækker sommersalat Stegte torskehaler: Start med at skrælle de kartofler du skal bruge, og sæt dem over. Tag et stykke staniol og fordel noget rasp eller rugmel ud over staniolet, og vend dine torskehaler en efter en, så de er marineret over det hele. Læg dem derefter på en opvarmet pande, hvor smøren er brunet, […]

Læs mere

Tarteletter med kyllingebryst

Tartelletter med kyllingebryst – Nemt og lækkert (Vi har valgt at bruge kyllingebryst, da det er hurtigere at lave og det smager stadigvæk rigtig godt. Hæld vand i en gryde og bring det til kog, herefter hakker du alle grøntsagerne i grove stykker og smider det i det kogene vand sammen med kødet. Du lader […]

Læs mere