Tag: champignon
Kylling med stegt bacon og pasta
Kylling med stegt bacon og pasta Start med at svitse bacon på panden så det bliver gyldent. Sæt det til side og skær løget og champignon i fine tern, og svits det sammen. Varm fløden op i en gryde eller brug samme pande som du brugte til dit bacon. Tilsæt og opløs din bouillonterning. Find […]
Læs mereFarseret svinemørbrad
Vores vinderret fra MasterChef-konkurrencen Som I nok ved, var madtanterne inviteret til Carte d’or MasterChef-konkurrencen og som Ii nok også ved, så vandt vi 🙂 Nu kommer opskriften på farseret svinemørbrad, håber I kan lide den. 1. Start med at skære senerne væk fra kødet, men behold lidt af fedtet, det giver nemlig smag til […]
Læs mereHjemmelavet Pate
Hjemmelavet Pate Det er faktisk rigtig nemt at lave pate, men det tager bare lidt lang tid, da alle ingredienserne skal skæres i tern. (undtagen baconen) Når du har skåret alle ingredienserne i tern, blander du ingredienserne sammen med farsen. Rørt/pisk godt med en håndmixer, så det bliver godt blandet sammen. Når du har rørt […]
Læs mereSammenkogt ret svinekød og vilde ris
Sammenkogt med vilde ris Prøv denne nemme og lækre sammenkogte ret med vilde ris. Den har en rigtig god smag, og hvis man har børn, ville den sikkert være et hit 😉 Start med at sætte de vilde ris over, da de skal have lidt tid, og efterfølgende trække lidt. Når du har gjort det, […]
Læs mereGrøntsags blanding med timian
Grøntsags blanding med timian Hvis du vil have en sund og lækker grøntsags blanding, så prøv denne timian grøntsags blanding. Når du har skyllet og skrællet de grøntsager du vil bruge, så skær det ud i nogle fine skiver, gerne nogenlunde samme størrelse, kom det i et ildfast fad, tilsæt lidt olie. Ikke for meget, […]
Læs merePoussiner med fyld
Poussiner med fyld Hvis du har lyst til at prøve noget lidt andet, end det man får så ofte, så prøv poussiner med fyld. Til 2 personer skal du bruge, to poussiner, en gul peber, en rød snack peber, fire grønne asparges, 2 små kinesiske hvidløg, fire champignoner, 1 forårsløg og en håndfuld persille. Hak […]
Læs mere