Farseret svinemørbrad

Vores vinderret fra MasterChef-konkurrencen Som I nok ved, var madtanterne inviteret til Carte d’or MasterChef-konkurrencen og som Ii nok også ved, så vandt vi 🙂 Nu kommer opskriften på farseret svinemørbrad, håber I kan lide den. 1. Start med at skære senerne væk fra kødet, men behold lidt af fedtet, det giver nemlig smag til […]

Læs mere

Kyllingefarsbrød

Kyllingefarsbrød Hvis du er til farsbrød, syntes jeg du skulle prøve denne lækre udgave med kylling, den er fuld af smag og saftig. Den smager rigtig godt, både varm og kold, og så er den rigtig god på en rugbrød til en madpakke dagen efter. Jeg startede med at hakke kyllingefileterne, da det var gjort […]

Læs mere

Hønsesuppe med kød- og melboller

Kyllingefond: Når du skal lave din egen fond, er det vigtigt du har en stor gryde, da det kommer til at fylde meget. Jeg startede med at klargøre alle de ingredienser som jeg skulle have i, det vil sige, løg, persille, timian kviste, hele peberkorn, kylling, bladselleri, gulerødder, laurbærblade og porrer. Da ingredienserne var kommet […]

Læs mere

Wok med oksekød

Wok med oksekød Start med at varme olien  op i en wok, når den er godt varm, tilsætter du kødet og lynsteger det, til kødet er brunet overalt. Drys med salt og peber. Tilsæt de grøntsager du har valgt at bruge, i dette tilfælde ( squash, rød peber og broccoli)  og  lidt madlavnings fløde. Lad […]

Læs mere

Stegt kylling med grøntsager og timian kviste

Stegt kylling med grøntsager og timian kviste Start med at hælde olie på en varm pande og skære kyllingen i tynde strimler. Ha’ de grøntsager klar som du skal bruge, inden kyllingen kommer på panden, da det skal have næsten samme tid. Snit grøntsagerne i nogle fine skiver. Timian kvistene tilsættes samme tid som grøntsagerne. […]

Læs mere

Tomatsuppe

Tomatsuppe Skær alle grøntsagerne i stykker det behøves ikke være små eller pæne stykker. Hæld lidt olie i en gryde og svits løg, gulerødder, hvidløg, bladselleri og rød peber. Løgene må ikke få farve, når du har svitset grøntsagerne hælder du vand over og tilsætter tomaterne som også er skåret i stykker. Vandet skal dække […]

Læs mere