Tag: kødboller
Italienske kødboller
Italienske kødboller Italienske kødboller – En dejlig nem ret og ved hvert bid kan man drømme sig ned til varmen i Italien. Start med, at lave farsen til bollerne, rør farsen sammen med æg, salt, peber, timian, oregano og hakkede pinjekerner, rør til sidst mel og mælk i så farsen er jævn og ensartet. Form […]
Læs mereKødboller i tomat – Italiensk inspireret
Kødboller i tomat Personligt er denne en af mine favoritter, især når den er lavet med friske og velsmagende sommertomater – Er årstiden ikke til det kan den dog sagtens laves med tomater på dåse spædet op med tomat pure. Lad os få startet på opskriften – Denne ret kræver nemlig lidt tid 🙂 Vi […]
Læs mereHønsesuppe med kød- og melboller
Kyllingefond: Når du skal lave din egen fond, er det vigtigt du har en stor gryde, da det kommer til at fylde meget. Jeg startede med at klargøre alle de ingredienser som jeg skulle have i, det vil sige, løg, persille, timian kviste, hele peberkorn, kylling, bladselleri, gulerødder, laurbærblade og porrer. Da ingredienserne var kommet […]
Læs mereKyllingeboller i karry
Kyllingeboller i karry Jeg har længe godt kunne tænke mig at prøve at lave min egen kyllingefars, så var det at vi investerede i en Kenwood køkkenmaskine der kan røre, hakke og blende. Det første vi skulle prøve at lave var selvfølgelig kyllingefars. Så derfor blev det til kyllingeboller i karry. Opskriften har jeg fået […]
Læs mereBoller i karry
Boller i karry med Chayenne peber Fars : Rør det hakkede kød med salt peber løg og æg og rør det sammen. Rør melet i og ælt det godt. Herefter bringer du vandet i kog med salt og 5 stilke løvstikke. Jeg valgte for første gang at benytte løvstikke og det gav en super god […]
Læs mere