Hjemmelavet pizza

Pizzadej med durummel. Hvis man gerne vil have en rigtig italiensk pizza, så kan det klart anbefales at lave dejen selv, dog tager det længere tid men det er det værd. Bland gæren med sukker i en skål, pisk vandet i og lad det stå i ca 10 min ca. Tag en ny skål og […]

Læs mere

Aspargestærte med skinke

Aspargestærte med skinke Rør gæren ud i vand og olivenolie. Tilsæt mel og salt. Del dejen i 4 stykker og rul dem som pizza bunde og læg dem på bageplader. Balancer aspargesene i kogende vand i 2-3 minutter, lad dem dryppe af i en sigte. Læg skinke og asparges på bundene. Bland æg og skyr […]

Læs mere

Focaccia boller (Pizza-boller)

Focaccia boller Disse focaccia boller er en lækker snack de fleste kan lide. Denne version er med groft salt og rosmarin. Der kan sagtens benyttes et andet krydderi som oregano eller merian. Du kan også prøve at tilsætte tomatpure, skinke og ost for at lave en “pizza-bolle”. Fremgangsmåde for focaccia boller. Gæren udrøres i lunkent […]

Læs mere