Farseret svinemørbrad

Vores vinderret fra MasterChef-konkurrencen Som I nok ved, var madtanterne inviteret til Carte d’or MasterChef-konkurrencen og som Ii nok også ved, så vandt vi 🙂 Nu kommer opskriften på farseret svinemørbrad, håber I kan lide den. 1. Start med at skære senerne væk fra kødet, men behold lidt af fedtet, det giver nemlig smag til […]

Læs mere

Boller i selleri

Boller i selleri Boller i selleri er et godt alternativ til boller i karry, og hvis man køber ekstra kød kan man lave bollerne og gemme halvdelen til boller i karry. Man kan spare rigtig mange penge i sit madbudget ved at tænke et par dage frem. Start med at sætte en gryde over med […]

Læs mere

Tomatsauce

Tomatsauce – Super lækker og velsmagende. Hvis du vil prøve at lave en rigtig lækker tomat sauce, skulle du prøve denne. Den er langt den bedste tomat sauce jeg nogensinde har prøvet. Ikke mindst med det er lidt ekstra lækkert, når man selv har lavet den, men det smager altså også meget bedre 😉 Resultatet […]

Læs mere

Stegt kylling med grøntsager og timian kviste

Stegt kylling med grøntsager og timian kviste Start med at hælde olie på en varm pande og skære kyllingen i tynde strimler. Ha’ de grøntsager klar som du skal bruge, inden kyllingen kommer på panden, da det skal have næsten samme tid. Snit grøntsagerne i nogle fine skiver. Timian kvistene tilsættes samme tid som grøntsagerne. […]

Læs mere