Farseret svinemørbrad

Vores vinderret fra MasterChef-konkurrencen Som I nok ved, var madtanterne inviteret til Carte d’or MasterChef-konkurrencen og som Ii nok også ved, så vandt vi 🙂 Nu kommer opskriften på farseret svinemørbrad, håber I kan lide den. 1. Start med at skære senerne væk fra kødet, men behold lidt af fedtet, det giver nemlig smag til […]

Læs mere

Svinemørbrad med parmesanost, pinjekerner og persille

Svinemørbrad med parmesanost, pinjekerner og persille – Endnu engang står den på svinemørbrad denne gang med parmesanost, pinjekerner og persille. I denne udgave laver vi en rigtig flot “rulle” da svinemørbraden bliver skåret så vi kan rulle den sammen med vores dejlige indhold af parmesanost, pinjekerner og persille. Først starter du med at pudse svinemørbraden […]

Læs mere

Svinemørbrad med bacon og pikantost – mmmm!

Svinemørbrad med bacon og pikantost – Det bør de fleste kunne sætte tænderne i 😉 Retten er rigtig nem at lave og ja langt de fleste jeg har serveret det for har i hvert fald ikke rynket på næsen. Find et skærebræt og tag svinemørbraden frem, rens den af for det værste fedt og sener. […]

Læs mere